“Homosexualitet är ett förskönande namn för att beskriva sexuell abnormitet” Säger hatpredikanten Noureddine al-Khademi som befinnar sig i Stockholm idag för att föreläsa på Muslimska familjdagarna i Kistamässan. Han tillägger i denna video “i grunden homosexualitet är perversitet och avvikelse från religion och moral” och därför dömde Gud Lots folk till döden. Dock, den extrema homofobin som han öppet skryter med i sin egen Youtube kanal och som tydligen arrangörerna för Muslimska Familjdagarna, IFIS, SUM och Ibn Rushd, verkar ha missat medvetet eller omedvetet är inte det enda problemet som dyker upp när man googlar denna föreläsare. Han är också känd i sitt eget hemland Tunisien för “imam-jihad”. Han fått det internationella ökända alias då han vid upprepade tillfällen (Video på arabiska) uppmanat sina åhörare att åka till Syrien för att utkämpa ett heligt krig (jihad). (Källor eng,eng,ar, ar)

”Imam Jihad” NourEddin Al-Khademi, som under en tid efter den så kallade ”arabiska våren” tilldelades posten som ”Minister of Religious Affairs” i regeringspartiet Ennhada (Muslimska Brödraskapet i Tunisien), anklagades för att ha skyddat även salafister som uppmanat tunisiska flickor till ”sex-jihad” som går ut på att bege sig till Syrien och stödja IS-krigare genom att ha sex och skaffa nästa generations krigare. Men, historien för Al-Khademi slutar inte här. (Källa eng, eng)

Noureddine Al-Khamedi motsätter sig strikt, i likhet med alla andra extremister jämställdheten mellan män och kvinnor. Han uppmanade regeringen i Tunisien att inte skriva under FNs kvinnokonventionen CEDAW då jämställdheten “strider mot islam och jämställer kvinnor med män”. Vidare säger han att “jämställdheten kommer att leda i förlängningen till att muslimska kvinnor gifter sig med icke muslimska män” (Källa EngEng, Ar)

Det är inte första gången som Noureddin Al-Kademi bjuds in för att föreläsa här i Sverige. Förra året också verkar han varit bjuden på “kulturdagarna” i Göteborg.

Var det verkligen ett misstag av IFIS, SUM och Ibn Rushd att bjuda in en extremist och homofob, igen, till sina föreläsningar? Svaret på denna fråga får dessa organisationer stå för. Dock,  Det här långt i från första gången som IFIS och dess underorganisationer bjuder in hatpredikanter, homofober och antisemiter till sina arrangemang. Redan sommaren 2003 larmades det i svensk press (SR , SvD, DN)  där bland andra al-Qaradawi som är känd i Mellanöstern för “Shejk-terror” hetsade muslimer i Sverige för att ”självmordsbomba” judar och även civila.  Al-Qaradawi är samma hatpredikant som förespråkar att döda alla som lämnar islam (Video textat). Året därpå 2004 avslöjade Svd att imamen för stora moskén på Medborgarplatsen talar med dubbla budskap en på arabiska som hetsar moskébesökare och en annan på svenska som säger helt andra med mildare budskap. Samma metod som används och avslöjades för några dagar sedan på Växjö moskén där man hetsade mot judar och kristna på arabiska och skrev rosa texter på svenska. Listan kan göras riktigt lång om vi ska rada upp enbart en liten del alla hatpredikanter, extremister och islamister som har bjudits in under åren där skattebetalare får stå för hela kalaset.

Angöringarna bakom muslimska familjdagarna
Vem står bakom muslimska familjdagar? Islamiska förbundet – SUM – IBN Rushd – Framstegsskolan – Hadj Omra Resor – Islamic Relief

Det börjar alltså idag muslimska familjdagarna mellan 30 mars – 1 april i Kistamässan.  Enligt programmet som är publicerad på hemsidan kommer Noureddin Al-Khademi att föreläsa under alla dessa dagar enbart på arabiska som är få journalister i Sverige har tillgång till. Kommer han prata om homosexualitet som är “omoraliskt och mot religion” enligt al-Khadmi? Eller kanske kommer han att tala om “sexuella identitet abnormiteten som förstör familjen och är mot Guds lag”?  Kanske prata om våra familjer i Gaza och “vad som kallas Israel”? ingen av oss vet. Men en sak är vi alla säkra på så här långt, att han kommer inte prata om jämställdhet, respekt för varandras olikheter och om vikten av att integreras i det svenska samhället.

PS. Alla filmer, artiklar och bildar är sparade.

Bassam Al-Baghdady ordf. CSB

Conny Charles Lindström

Ahmed Alkumer

Facebook Comments

1 Comment

  1. Manne Monvall Reply

    Och naturligtvis kan vi inte begära att muslimer skall behandla homosexuella som alla andra! Absolut inte! Det är ju islamofobiskt och rasistiskt!

    /sarkasm

    När har Muslimska Familjedagarna bränt sina broar undras det.

Let me know what do you think?

Shares