Vad står slöjan för och varför ska den vara en del av en offentlig arbetsuniform?

Tänk dig att du har en nudist som söker tjänsten som polisman?

Tänk nu dig en buddist som söker samma tjänst och vill tjänstgöra med sin oranga mantel?

Nu gå tillbaks och tänk att det kommer en islamist med slöja och söker samma tjänst?

Är du rasist om du ber nudisten eller buddisten om att de ska respektera tjänsteuniformen?

Är du nudistfob?

Är du buddistfob?

Nej… nej… nej!!!

Själva tanken är skrattretande. Det klart att en polisman representerar staten som ÄR inte har religiös tillhörighet.

Nu… kan du säga till islamisten med slöja att visa respekt för den svenska polisuniformen och inte skända den med sina religiösa symboler?

Man behöver inte vara raketforskare med IQ på 170 för att förstå att det inte handlar om en tygbit på huvudet. En tygbit som påstås vara ”frivilligt” men dess bärare inte kan eller får ta av den. Inte ens när hon bör vara neutral och representera staten.

Å andra sidan, hur kan en ateist från mellanöstern eller Yazidi eller kristen flykting känna sig när hen möter den extrema religiösa symbolen på huvudet på en polis som bör och ska vara neutral? Kastar inte denna extrema religiös symbol en skugga på polisens neutralitet? Är det brist på neutrala poliser så att vi behöver nu förstärka med poliser som har sin enda merit att de har slöja på sig?

Tänk dig andra världskriget och många nazister som flydde efter Berlins fall. Väl i Sverige kräver de ha ett hakkors på sin uniformer över allt. Tänk nu hur en judisk familj som har förlorat hela sin släkt i förintelseläger ska känna när de möter en polisman med hakkors på armen eller en SS symbol på kragen?

Slutsatsen… vi trampar på de riktiga offren som riskerade sina liv och korsade kontinenter och hav för att komma till ett sekulärt land. Vi sparkar på de som redan ligger för att främja samma samma ideologi som förstörde och förstör våra hemländer. Det är ren ondska!!

Jag fasar och är orolig över att den svenska staten säljer billigt vår sekularism för att fiska några unkna röster från islamistiska föreningar. Jag fasar att inte ett enda politiskt parti förstår faran med att låta islamister infiltrera den högaktade svenska myndigheten. Jag fasar över att många av svenska folket inte har förstått hur ond och listigt islamism är som försöker nu infiltrera alla våra sekulära institutioner och myndigheter.

Dags att sätta ner foten och säga STOPP!!

Bassam Al-Baghdady

Facebook Comments

Let me know what do you think?

Shares