Skandalen kring Centerpartiet har flera demissioner. Det handlar knappast enbart om engångs företeelse eller att någon nämndeman har gjort något dumt av misstag. Just denna nämndeman har varit känt sedan länge för sina öppna sympatier med Sharia särlagstiftning och islamism i många år nu. Man borde ha varit en död fisk eller en sovande Törnrosa de senaste 12 år om man vill påstå det och vill bli betrodd.

Är man så marinerad i dagens debatt om hur synd det är om islamister som bara vill vara i fred och utöva sin religion så missar man poängen. Att flytta fram sina positioner är en väl utstuderat strategi som islamisterna har använt sig av under lång tid. Det värsta är, att det funkar.

Det handlar inte om 3 minuters böneutrop i veckan som många pseudo-intellektuella inbillar sig. Det handlar inte heller att ha rätten att vägra skaka hand med de otrogna, eller orena kvinnorna på en arbetsplats. Det handlar om att skapa en okränkbar status i samhälle för en ideologi som har globala ambitioner.

”Sharialag är Allahs lag”, yttrade den ökända terroristen Bin Laden på en intervju på den likasinnade TV-kanalen #Aljazeera 2001. Att #Sharia lager och profetens leverne kommer alltid före allt annat mänsklig skapad lag och moral. ”Väst har all militär makt för att vinna ett krig, men islam kommer oundvikligen vinna i slutändan, för att Allah har utlovat oss segern över de otrogna”.

Utifrån denna mytologiska tro på segern kan vi läsa av och förstå hur islamisterna idag agerar i Sverige. Vi kan nu förstå att det handlar inte om några stackars flyktingar som vill få känna sig hemma och höra böneutrop 3 minuters i veckan. Det handlar inte heller om rätten till att diskriminera och förtrycka kvinnor i religionens namn. Det handlar om en större plan och om längre perspektiv än vad normal funtade människor kan planera.

Muslimska broderskapet är bara en enda organisation bland många andra systerorganisationer som har identiska mål. ISIS, Hamas, HizboAllah, Hizbutahrir och Jabhat Alnusra samt Alqaida är bara olika dåliga kopior av en och samma destruktiva ideologi.

Planen är att med våld och icke våld underminera och urholka den sekulära demokratin. Angripa den sekulära staten och dess grundvalar. Sprida hat och klyva samhällen till ett vi och de tänkande. Troende och otrogna. Sist men inte minst förespråka religiösa lösningar utifrån Sharia såsom sker idag i Sverige i form av separata badtider, separata lektioner och religiösa äktenskap och skilsmässor.

Frågan är, har våra politiker förstått vad dessa islamister spelar för roll för att undergräva den sekulära demokrati vi har idag?

Ännu viktigare fråga, har DU förstått var leder alla de små krav på civilsamhället för anpassning till Sharia lager i Sverige?

Vill du ha en sansad debatt i ämnet och vågar inte yttra dig här nedan i kommentarerna av rädslan för att få stämpel på dig? Kontakta mig här eller på al.baghdady@gmail.com.

Var rädd om ditt sekulära och demokratiska Sverige!

!! Håll god ton i kommentarsfältt !!

Bassam Al-Baghdady


Mer om Centerpartiet från Youtube:

Facebook Comments

Let me know what do you think?

Shares