Många reaktioner på socialstyrelsens nya informationsfolder för nyanlända. Folk, med all rätt, har svårt att förstå hur man kan försköna ett sådant brott mot barnrättigheter som pedofili med en folder som ser ut så “trevligt” ut till ton och bild . Foldern ser ut såsom på bilden nedan. Den består av två loggor för Migrationsverket och Socialstyrelsen samt en text under “information för dig som är gift med ett barn” samt en trevlig bild på tre barn därav en kissnödig flicka med slöja (läs muslim). Där har du grunden till Socialstyrelsens skandal. Socialstyrelsen drog tillbaks foldern samma dag. Folk verkar inte helt inne med att normalisera barnäktenskap i Sverige.

Men hur kommer det sig att socialstyrelsen ha kommit på en sådan idé? Vem eller vilka som drog i vilka tråder för att framställa den kritiserade foldern? Vem ligger bakom? Det lär vi aldrig få några namn eller ansikte på de ansvariga. Därför låt mig försvara socialstyrelsen och påstå att de “varit naiva” den här gången.

Det kanske är så att det hela har helt enkelt med vilken målgrupp socialstyrelsen riktar sig till. Det är nyanlända som kommer vanligtvis från en religiös kultur där barnäktenskap (i Sverige heter det pedofili) är lagliga och väl etablerade seder. Dessutom om brudgummen (läs förövare) har bett om tillstånd att ha samlag med din 9 åriga dotter och har betalt enligt seden en viss summa pengar (kallas Maher) då har han gjort sitt. Det är bara att be din dotter att duscha och gå över för att lämna över henne till hennes nya man (ägare).

Men, hur kommer det sig att en sådan avskyvärd sed kunnat leva kvar än idag i vår moderna tid? Har folk inte vett att veta att barn bör vara och förblir barn så länge de är barn? Är det bara obildade och analfabeter på “landsbygden” i dessa länder och outvecklade samhällen som ägnar sig åt barngifte med föräldrarnas och prästernas välsignelser?

Historien om barnäktenskap såsom många andra tråkiga seder har sina rötter i religiösa sagor och socialt accepterade traditioner. En av dessa sagor berättas det om en profet vid 52 års ålder väljer att “gifta sig” men en 6 årig flicka. Eftersom hon var så “ung” och inte tålde penetration valde denna barmhärtiga profet att vänta med penetrationen tills hon blev äldre och tålde att penetreras. Under tiden var det fullt moraliskt att ägna sig åt andra “äktenskapliga” leker så långt hon tålde. Vid 9 års ålder blev denna flicka enligt sagan fullt mogen och klarade av att penetreras. Det är inte så att man undrar vad kände hon när hon blev penetrerad av en gammal och hårig man, nej!! Det viktiga att hon fick äran att göra det. Där börjar allt, men den tar inte slut där.

1438 år senare publicerar en myndighet i ett land långt långt borta, en broschyr för män som ha följt denna profets fotspår och “äktat” sig med ett barn (som vanligtvis tål att penetreras). Det är inte barnet som är viktigt här heller, nejdå. Det är mannens känslor som ska aktas och tas på allvar så att han inte känner sig kränkt. Myndigheten i frågan, Socialstyrelsen, väljer att ta samtal med förövaren och “förslå möjligen en separation för en kortare eller längre period”. Det är viktigt att ta i beräkningen att mannen, (pedofilen), inte ska känna sig som om han ha gjort något fel. Han följer ju bara profetens fotspår, så det kan aldrig bli fel där inte. Men, bara bra att påpeka att vi kommer “möjligen” att sätta din barnbrud hos sin moster (mannens mamma) där kan du “mysa” hur mycket du vill med henne tills hon blir 18 då är det okej att anmäla till skatteverket att ni bor på samma adress.

Myndigheten i frågan, Socialstyrelsen, väljer att ta samtal med förövaren och “förslå möjligen en separation för en kortare eller längre period”.

Det korkade som ingen vågar tala om att, det är FEL att ligga med ett barn. Det är FEL då och nu och det kommer alltid vara fel. Om du tycker att det moraliskt försvarbart att en 50+ man penetrerar en 9 årig flickas kropp då måste du tänka seriöst på dina egna moraliska ställningstagande. Det handlar inte om din religion eller din kultur, det handlar om dina moraliska val som du gör idag. Dina handlingar speglar din egen moral och din egen tidsanda.

Religion förgiftar allting, sa den världsberömda Christopher Hitchens. Dock, jag tror knappast att han trodde i sina vildaste mardrömmar att en religion ska kunna förgifta en myndighet i världens mest sekulära land, Sverige. Den dag vi låtar religiös moral och etik styr våra lagar och reglar då allt det fina som så många generationer ha kämpat för är förgiftad och död. Så hände i Irak, mitt gamla hemland. Så händer just nu i flera andra länder där politisk islam på uppgång. Så kan hända här i Sverige också. Vi är inte immuna mot extremism, islamism och moralisk terrorism såsom vi bevittnade idag i denna lilla folder som avslöjar hur djupt islamismen har rotat sig i våra svenska myndigheter.

Men… vi får aldrig ge upp!! Vi få bekämpa islamismen och dess rutna rötter över allt i samhället. Från våra högsta myndigheter (La Keplan) till våra minsta skolor och föreskolor på landsbygden (La Växjö moské). Islamismen har ingen plats här, och ingen annan stans heller utom på historiens soptipp. Där vi slängde tidigare Nazismen, fascismen och nu var det dags för att slänga islamismen och dra dess onda rötter från jordens yta. För alltid.

Bassam Al-Baghdady

Ordf. & grundare för Centrum för Sekulär Bildning

 

Facebook Comments

Let me know what do you think?

Shares